Мер Ігор Поліщук розповів про ситуацію у Луцьку

Мер Ігор Поліщук розповів про ситуацію у Луцьку

Станом на 25 лютого ситуація у місті Луцьку стабільна та контрольована. Сьогодні вмикали систему оповіщення і у її роботі помітили перебої. Лучани скаржилися на те, що в окремих районах міста було не чутно. Відтак, мер Луцька звернувся до ОДА з вимогою у найкоротші терміни виправити це. 

Також він звернувся до усіх підприємців з вимогою вимикати у темну пору доби вивіски, підсвітки фасадів та інше освітлення. Адже це може нести небезпеку в разі надзвичайної ситуації. Про це Ігор Поліщук розповів у своєму відозверненні.

Лучанам він подякував за допомогу, яку вони несуть у штаби допомоги військовим. Сьогодні лише за декілька годин роботи одного такого пункту було отримано надзвичайно велику кількість допомоги.

Читайте також: Луцьк готується до оборони. Підготували велику кількість протитанкових «їжаків»

Голів ОСББ Ігор Поліщук попросив перевірити дахи багатоквартирних будинків на так звані ворожі мітки. У разі їх виявлення потрібно засипати цей знак землею або ж знищити, а горище будинку – зачинити. 

«Хочу звернутися до вас усіх, аби ви користувались офіційними джерелами інформації, не піддавалися на провокації, і зберігали спокій. Нехай у нас все буде добре і нехай Господь збереже Україну», – підсумував Поліщук. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Києві затримали «іноземного журналіста». Насправді ж, він фотографував наші позиції
Наступна новина Ковельські залізничники роблять протитанкові їжаки для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини