Мер Нововолинська Сапожніков перейшов на російську в спілкуванні з міністром

Мер Нововолинська Сапожніков перейшов на російську в спілкуванні з міністром
Джерело фото «Нововолинськ.com.ua»

Під час оглядин стадіону в Нововолинську Віктор Сапожніков спілкувався з міністром розвитку громад та територій України  Олексієм Чернишовим російською мовою.

З липня Чернишов побував на Волині з робочою поїздкою, відтак навідався і до Нововолинська. Розповідаючи чиновникові українського уряду про стан справ у місті і оглядаючи стадіон Сапожніков спілкується з міністром російською, що викликало жваву дискусію серед користувачів соцмереж, пише «ВолиньUA».

«Сектора будут, метания, прыжки…» - розповідає про облаштування міського стадіону Віктор Сапожніков в одному з відеосюжетів про приїзд міністра в Місто шахтарів на Волинь.

Міністр Чернишов теж говорив російською.

Під час візиту до Нововолинська міністра супроводжували представники Волинської ОДА. Зокрема, голова ОДА Юрій Погуляйко, його радник Еміль Мікаїлов та інші.  Побували на стадіоні «Шахтар» та на підприємстві «Кроноспан УА», пише «Нововолинськ. com.ua».

Довідково. Олексій Чернишов народився і виріс у Харкові. У березні 2020 став міністром розвитку громад і територій України, до цього з 2019-го був головою Київської обласної держадміністрації. Віктор Сапожніков керує містом на Волині багато років – з 1998-го. Народився у м. Сніжне на Донеччині. Згодом, у 1959-му з батьками переїхав у Нововолинськ.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Стаціонари заповнені наполовину». Дудар про те, як працює з COVID Волинська  обласна лікарня
Наступна новина Як буде рости мінімальна зарплатня. Цифри і дати
Останні новини
Схожі новини