Мережа магазинів EVA відмовилася від подарунків партнерам і допомогла 7 притулкам для тварин

Мережа магазинів EVA відмовилася від подарунків партнерам і допомогла 7 притулкам для тварин

Лінія магазинів EVA разом із партнерами спрямувала 270 тисяч гривень на облаштування семи притулків для тварин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Львівщині та Тернопільщині.

Про це повідомили у компанії.

«Важкий карантинний 2020 рік змусив багатьох людей в Україні та світі переосмислити багато звичних речей і водночас показав, скільки корисних справ можна зробити спільними зусиллями, допомагаючи тим, хто цього потребує найбільше.

Новий кейс корпоративної соціальної відповідальності Лінії магазинів EVA полягає в тому, щоб відмовитися від новорічних подарунків партнерам, на які компанія виділяла значні суми грошей, а зекономлені кошти передати на ремонт та облаштування притулків для тварин, які наразі виявилися одними з найбеззахисніших», – каже керівниця PR-напрямку Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик.

Вона також зазначила, що через карантин та кризу дедалі менше людей мають можливість допомагати в утриманні тварин. А тому десятки тисяч собак, котів та інших тварин, які знаходяться у притулках по всій Україні, зараз перебувають на межі виживання, а зусилля волонтерів, які їх підтримують, на жаль, не безмежні. 

«З ініціативи нашої компанії Гуманістичний рух UAnimals запустив проєкт для допомоги притулкам і зібрав 135 тис. гривень, а Лінія магазинів EVA подвоїла цю суму, і ми спрямували 270 тисяч гривень на порятунок тварин», – каже Олександра Гнатик.

На зібрані кошти придбали устаткування, корм і медикаменти та розпочали необхідні ремонтні роботи в семи притулках для тварин.

Притулок «Стрийські хвости» (м. Стрий) отримав допомогу у розмірі 35 900 грн. Завдяки цим коштам ведеться будівництво боксів зі склопакетів, які унеможливлять контакти тварин між собою на карантині. А також розпочали будівництво карантинної кімнати, закупили матеріали для сучасної вентиляційної антибактеріальної системи.

Притулок «Стрийські хвости»

ГО «Мокрий ніс» (м. Трускавець) отримав благодійні кошти у сумі 38 998 грн, завдяки чому придбали матеріали для розбудови та побудови шести додаткових вольєрів.

Притулок «Мокрий ніс»

Притулок-перетримка в Дієвці для безпритульних тварин Дніпра на надані благодійні кошти у розмірі 38 571 грн проводить ремонт та часткове покращення умов перебування безхатніх тварин, які перебувають у притулку. Для прання речей волонтерів та підстилок для кошенят і цуценят придбали пральну машинку.

Притулок «Вірні друзі» (м. Тернопіль) отримав від благодійників 38 560 грн. На ці кошти ведеться будівництво вольєру для собак. Також купили 5 буд для тимчасової перетримки собак на території притулку. 

Притулок «Вірні друзі»

У притулку «Милосердя» (смт Брюховичі), що поблизу Львова, проживає 300 собак, і за рахунок зібраних коштів  у розмірі 38 859 грн тут будується дах, щоб поліпшити умови утримання тварин. 

Притулок «Милосердя»

Гостомельський притулок (м. Гостомель) для тварин отримав допомогу у розмірі 41 105 грн. Кошти витрачені на монтаж системи опалення для утеплення притулку та закупівлю м’яса для собак та кормів для котів.

Гостомельський притулок

У притулку «Рукавичка», що в Одеській області, завдяки отриманим коштам у сумі 38 007 грн розпочали будівництво ізолятора для тварин. Уже пройшла оплата всіх необхідних матеріалів. Саме ж будівництво відбудеться наприкінці лютого через віддаленість притулку від міста та брак будівників-волонтерів.

Детальний звіт із витрат опублікований на сторінках UAnimals, EVA Благодійність.

Олександра Гнатик звернула увагу, що цим проєктом «Лінія магазинів EVA» прагне не лише забезпечити невідкладну допомогу у порятунку тварин, а й показати важливість долучення до цієї справи якомога більшого числа добродійників.

Фактично усі партнери мережі EVA у цьому проєкті стали благодійниками, за що отримали подяки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали дату початку вакцинації від коронавірусу в Україні
Наступна новина У Луцьку з наступного тижня їздитиме чотири нові тролейбуси
Останні новини
Схожі новини