Мережа маркетів «АТБ» відкрила перший інноваційний дискаунтер на Волині

Мережа маркетів «АТБ» відкрила перший інноваційний дискаунтер на Волині

Мережа супермаркетів «АТБ-Маркет» відкрили перший інноваційний супермаркет у містечку Любомль Волинської області.

Будівельні роботи вже закінчено, зараз тривають останні приготування до відкриття. Отже, 9 лютого 2020 року на місці старого магазину «Центральний» за адресою вул. Незалежності, 25 у Любомлі з’явився перший сучасний і комфортний магазин «АТБ», пише zaxid.net.

Таким чином, новий супермаркет мережі стане найбільш західним дискаунтером «АТБ» і географічно найближчим до країн Європейського Союзу.

Відкриття магазину в Любомлі свідчить про зацікавленість цього ритейлера розвивати свою мережу навіть у невеличких райцентрах. Це є європейською тенденцією для торговельного бізнесу. У цілому ж в країні щорічно відкривають приблизно сто нових супермаркетів, обладнаних за сучасними концепціями енергоефективності, зручності та комфорту. Разом із цим проводять капітальну модернізацію ще близько п’ятдесяти наявних магазинів.

Довідка: Вартість продукції у дискаунтерах «АТБ» є нижчою за середньоринкову на 10–15%. Якщо ж купувати товари власного виробництва та власного імпорту, то зекономити вдасться 30%.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку підсвітять міські споруди та історичні пам'ятки. Як вони виглядатимуть
Наступна новина Зеленський звільнив Богдана і призначив Єрмака на посаду керівника Офісу президента
Останні новини
Схожі новини