Меру Ківерців вручили подяку «За добру справу». ФОТО

Меру Ківерців вручили подяку «За добру справу». ФОТО

Сьогодні Ківерцівському міському голові Олександру Ковальчуку вручили нагороду «За добру справу».

Про це повідомили на сайті Ківерцівської громади. 

Медаль від Духовного управління капеланів «Українська євангельська церква» вручив міському голові начальник відділу матеріально-технічного забезпечення ДУК УЕЦ, військовий капелан полковник Кричевський Микола Григорович.

Медаль «За добру справу» є громадською відзнакою. Ця нагорода не має аналогів у світі. Присуджується вона не за подвиг чи військові досягнення. Це втілення подяки у металі тим людям, які роблять добрі справи заради наближення Перемоги.

Нагадаємо, в Ківерцівській міській раді вирішили витратити 150 млн грн на ремонт стадіону. Міський голова Олександр Ковальчук пояснив, що місто має таку можливість, то чому б не зробити його спортивною столицею регіону.

Згодом мер Ківерців втрапив у новий скандал: стало відомо, що його неодноразово штрафували через порушення Правил дорожнього руху. Загалом – на майже 75 тисяч гривень. Він дозволив собі щонайменше двічі їздити у нетверезому стані і роками керувати авто без водійського посвідчення.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вручили державні нагороди захисникам України
Наступна новина Воїн з Волині під час реабілітації збирає гроші на авто для своєї бригади
Останні новини
Схожі новини