У Луцьку батьки вимагають встановити світлофор біля школи №12

У Луцьку батьки вимагають встановити світлофор біля школи №12
джерело фото: Днепр Час

Триста лучан підписали звернення до мерії з проханням розмістити на вулиці Героїв УПА, що на Вишкові, світлофор.

Документ з підписами опублікував депутат Богдан Богонос. 

«Автовласники, ігноруючи здоровий глузд, «пролітають» цю вулицю на швидкості та створюючи аварійні ситуації. Так сталося, що згідно ДБНів ця вулиця рахується як магістральна, і встановити на ній обмежувачі швидкості (лежачі поліцейські) немає можливості», – розповів депутат.

На вулиці Героїв УПА знаходиться школа №12. Тож щодня діти переходити дорогу через вулицю, на якій «літають» автівки. Понад триста батьків школярів підписали звернення до міської ради з проханням встановити тут «світлофор на вимогу», аби діти могли безпечно переходити дорогу. Аналогічний світлофор вже встановили у Луцьку на вулицях Ківерційвській та Набережній. 

Депутат заявив, що досі мерія не відреагувала на звернення лучан. 

 

Кілька слів про безпеку. Досить важливим показником турботи влади про мешканців міста є безпека людей. Тому показовим є...

Posted by Богдан Богонос on Wednesday, 24 October 2018

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на перехресті вулиць Ковельської та Червоного Хреста у квітні наступного року встановлять світлофор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «За 4,5 тисячі буде працювати хіба погонич коня», - луцький перевізник
Наступна новина На Волині в лісі заблукали грибники
Останні новини
Схожі новини