«За 4,5 тисячі буде працювати хіба погонич коня», - луцький перевізник

«За 4,5 тисячі буде працювати хіба погонич коня», - луцький перевізник

Директор Луцького АТП 10701 Сергій Дьомін розповів, що у водіїв луцьких маршруток зарплата - 4,5 тисячі гривень.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».

«Ми водія свідомо ставимо в такі умови, що він повинен вкрасти, аби вижити. Тому що в тариф заклали його зарплату у розмірі 4,5 тисячі гривень, а ми всі чудово знаємо, що на сьогодні за 4,5 тисячі жоден водій, хіба погонич коня на фурі, не погодиться працювати. До того ж наш водій по суті виконує функцію двох працівників – водія і кондуктора. Але при цьому мусить вкрасти, щоб забезпечити сім’ю», - зауважив перевізник.

«Я не можу стверджувати, що водії крадуть, тому що нікого за руку не ловив. Але в сьогоднішніх умовах я б цьому не здивувався», - додав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я готовий возити пасажирів за 3 гривні», - луцький перевізник

В той же час Сергій Дьомін пояснив, що перевізники не рахують продані квитки, бо знають, що не всі пасажири їх беруть. Натомість користуються розрахунками, які проводять в міській раді.

«Посадовці міської ради вивчали пасажиропотік, рахували, скільки за день їздить пільговиків, дітей, звичайних пасажирів», - пояснив підприємець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна спільно з Білоруссю долатиме проблему масового всихання лісів. ФОТО
Наступна новина У Луцьку батьки вимагають встановити світлофор біля школи №12
Останні новини
Схожі новини