Мешканці волинського міста ігнорують пункт прийому ялинок. ФОТО

Мешканці волинського міста ігнорують пункт прийому ялинок. ФОТО

Мешканці Нововолинська не підтримали ідею із пунктом прийому ялинок у місті. Після різдвяних свят головний атрибут новорічного настрою опиняється на смітниках. 

Цьогоріч на  території виробничого управління комунального господарства організували пункт прийому використаних ялинок. Жителів міста просили привозити вже непотрібні новорічні дерева на територію ВУКГ, передає Буг.

З метою раціонального використання рослинних відходів у місті організовується пункт прийому ялинок. Хвою перероблятимуть на мульчу, застосовуючи в якості добрива, а стовбури  та гілки  дерев дробитимуть на щепу для  котелень, – йшося в повідомленні для жителів міста.

Однак, по закінченню свят смітники міста масово заповнюються новорічними «красунями».

Перероблювати головні атрибути свят на паливо – це без сумніву корисна справа. Однак, з самого початку ідея із пунктом прийому ялинок була провальною, адже легше просто винести на смітник поруч із домом. Та й звідти вивозять непотрібні дерева на те ж місце.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яке майбутнє чекає на збиткову поліклініку у Ковелі. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку хочуть реанімувати проект «Безпечне місто»
Останні новини
Схожі новини