Метр ковбаски, мега-дошка та реберця. Які новинки пропонує луцька броварня

Метр ковбаски, мега-дошка та реберця. Які новинки пропонує луцька броварня

Вже майже шість років в Луцьку працює броварня «КарабасБарабас». Окрім, власне, смачного пива тут можна скуштувати й чимало цікавих страв.

Щопонеділка у броварні «Карабас Барабас», що на Винниченка,4, діє вигідна спеціальна пропозиція. Усі, хто завітає з 18 до 22 години, мають можливість випити один із видів пива за півціни.

Так, сьогодні, 30 вересня, можна смакувати темним пивом. Найкраще його поєднувати з м’ясними стравами. У меню їх доволі багато, тому є з чого вибрати.

Для великої компанії ідеально брати метр ковбаси. Це насправді цілий метр домашньої печеної ковбаси, а подається страва з картоплею, а також гірчицею та хроном.

Ще один варіант – це мега м’ясна дошка. Майже два кілограми смакоти щойно з мангалу: смажені шматочки свинини, телятини, курки та реберця з печеною картоплею, грибами та помідорами гриль. Усе це на великій дошці з маринованою цибулькою, перцем чилі, лаймом та неймовірно смачними соусами. До речі, дошка – це два кілограми страви, тож беріть її на компанію.

Ребра BBQ теж чудово підійдуть під темне пивко. Їх печуть у спеціальному соусі, тож смак – неповторний.

Якщо ж говорити про закуски, то безумовно варто скуштувати курячі сердечка у пікантному соусі. Страва доволі гостра, адже готується у суміші перців та карамелізується в меді.

Ще однією «родзинкою» закладу є вушка молодого поросяти. Їх обсмажують у вершковому маслі та додають часник й зелень. 

Лучан та гостей міста запрошують скуштувати смачні страви та випити темне пиво за півціни у броварні «Карабас Барабас».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вперше провели «Фестиваль думок»
Наступна новина Водіям нагадали, що з 1 жовтня вони мусять вмикати фари і вдень, і вночі
Останні новини
Схожі новини