Ми купили електронний квиток у Луцьку. Як це працює

Ми купили електронний квиток у Луцьку. Як це працює

У Луцьку запрацювали термінали для продажу електронних квитків, якими вже з понеділка містяни повинні розраховуватись за проїзд у маршрутках та тролейбусах. Щоправда, не всі. Першими запустили термінали, що в офісі підприємства «Сіті кард систем» на вулиці Лесі Українки, 16а. Решту підприємство обіцяє підключити за день.

Нагадаємо, раніше старт продажів непільгових квитків анонсували на четвер, 7 листопада, однак через «збій у системі» цього не відбулось. Переглянути адреси розташування терміналів можна тут.

В офісі «Сіті кард систем» досі оформлюють пільгові картки, тож тут – кілька сотень людей. Однак до терміналу, що продає картки, черг немає. На приладі можна купити картку та поповнити її рахунок. Для цього потрібно використовувати лише готівку – можливості оплати банківською карткою немає.

Картка коштує 35 гривень, однак термінал решти не видає, тож, якщо у вас при собі лише більші купюри, різницю автоматично зарахують на баланс картки. Ці гроші в майбутньому ви зможете використати для проїзду у транспорті. Щоб купити квиток, достатньо лише обрати відповідну опцію і ввести банкноти. Далі прилад автоматично видасть картку.

Решту термінал не видає
Для банківської картки немає навіть роз’єму

Поповнювати її рахунок можна також лише готівкою. Для цього доведеться вручну ввести номер вашого квитка – просто покласти картку у роз’єм, як це, до прикладу, можливо у банківських терміналах, не вийде. Номер картки складається з 11 цифр, а для поповнення потрібно ввести лише перші 10. Через це люди біля терміналу затримуються на довше, ніж могло б бути. Комісію за операції прилад не бере.

Запрацювати розрахунок електронними картками у луцьких маршрутках і тролейбусах повинен вже у понеділок, 11 листопада. В міській раді також заявили, що буде перехідний період, коли можна буде розраховуватись і готівкою.

Читати також: З понеділка у луцькому транспорті – лише електронні квитки. Чи всі до цього готові?

Щоб поповнити картку, потрібно вручну ввести її номер
Чи потрібен чек, термінал не питає – видає його автоматично

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій багатоповерхівці стався вибух. Постраждав господар квартири
Наступна новина Диктант національної єдності проведуть за новими правилами
Останні новини
Схожі новини