Ми пишемо про село. І нам треба ваші гроші

Ми пишемо про село. І нам треба ваші гроші
Олена Шмат. Жителька найавтентичнішого волинського села Сваловичі. Героїня одного з репортажів «Першого»

Інтернет-видання «Перший канал соціальних новин» запускає збір грошей на проєкт «Занесло в село».

Ми хочемо не просто писати тексти (це і так робимо) , а пробуємо створити задля цієї ідеї цілий простір: зібрати і видати на-гора найкрутіші історії про низку найцікавіших сільських громад Волині. Чому саме зараз? Бо журналістика потребує подібних текстів і подібних проєктів.

Ми знаємо і бачимо, що ці історії – справжні й цінуються читачами. Уже тривалий час він існує як окремий простір у ФБ і має тисячі шанувальників. Саме тому «Перший» вирішив стартувати зі спецпроєктом «Занесло в село» - про життя волинських сіл.

Ми хочемо мати гроші доїхати у віддалені громади, створити найкращі фото- та відеоісторії, найкращі репортажі. Ми хочемо показати життя в селі наживо. Ми покажемо, як ці громади змінюються: як гуртують молодь, як бережуть історію, як виживають у реформах. Щоб цей досвід хтось взяв собі за приклад!

Як підтримати спецпроєкт «Занесло в село» про життя сільських громад Волині на «Спільнокошті»?

Усе просто. Заходьте за посиланням на сторінку «Спільнокошту», тисніть «ФОНДУВАТИ», стежте за інструкціями і дотуйте сумою, яка вам під силу.

Кожну гривню ми інвестуємо у класні історії про справжнє. Якщо нас буде багато, фонд «Відродження» подвоїть наш бюджет, і це буде нам чудовим стартом для реалізації проєкту «Занесло в село».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поблизу Ковеля ремонтують дорогу: рух частково обмежений
Наступна новина На Волині п'яний водій пропонував патрульним 500 гривень хабара
Останні новини
Схожі новини