«Ми привезли ліки, а хотіли б літаки». На Волинь прибули польські депутати

«Ми привезли ліки, а хотіли б літаки». На Волинь прибули польські депутати

На Волинь прибула делегація депутатів з найвпливовіших партій Польщі. Візит очолив віцемаршал Сейму Ришард Терлецький.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Депутати особисто супроводжували гуманітарний медичний вантаж. Його сусідня держава учергове зібрала для українців, котрі потерпають від російської агресії.

Голова Волиньради Григорій Недопад подякував польським колегам за сміливість особисто прибути на Волинь.

«І у нас, і у вас – єдина небезпека. Ми боронимо від неї і себе, і своїх добрих сусідів. Я безмежно вдячний і керівництву Польщі, і польському народові за усе, що ви робите для України. Маю певність, що ми здолаємо агресора і невдовзі будемо разом у єдиній європейській родині», – зазначив Григорій Недопад.

Віцемаршал польського Сейму Ришард Терлецький запевнив, що його держава працює над тим, щоб якомога більше країн допомогли Україні в боротьбі з окупантом та в її європейських прагненнях.

«Сьогодні ми привезли багато ліків, а хотіли б – багато літаків. НАТО злякане і не дає дозволу на це. Дуже шкода, що ми лише спостерігаємо за тим, як хоробро ви боретеся. Не маю сумніву, що у подібній ситуації українці нам неодмінно допомогли б», – каже політик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку створили нову платформу волонтерської допомоги. Що вони пропонують
Наступна новина На Волині попрощалися із 42-річним Героєм, який загинув у війні з окупантами
Останні новини
Схожі новини