На Волині попрощалися із 42-річним Героєм, який загинув у війні з окупантами

На Волині попрощалися із 42-річним Героєм, який загинув у війні з окупантами

У Володимир-Волинській громаді попрощалися із Героєм Миколою Ткачуком, який загинув поблизу міста Курахово Донецької області, захищаючи нашу державу від окупантів. Без батька залишилося троє донечок. 

Про це повідомляють на сторінці громади. 

«30 березня у Соборі Різдва Христового відбулося прощання із загиблим 42-річним прикордонником, жителем села Новосілки Миколою Ткачуком. Боєць, який багато років служив на заставі імені Івана Пархоменка, загинув поблизу міста Курахово Донецької Області, захищаючи нашу державу від окупанта. У прощальній церемонії взяли участь рідні та друзі загиблого, жителі громади, а також представники місцевої та районної влади», – йдеться у дописі.

«Сьогодні ми втрачаємо наш цвіт. Платою за незалежність України є тисячі людських життів. Ми прокладаємо шлях для майбутнього наших дітей, та не все ж не можемо передати словами біль утрати дружини, яка залишилась без вірного чоловіка, дітей , які втратили люблячого батька, батьків , які похоронили рідного сина», - зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Героя поховали у селі Новосілки під оркестровий гімн та прощальні постріли військових. 

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого…


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми привезли ліки, а хотіли б літаки». На Волинь прибули польські депутати
Наступна новина Соціальні виплати переселенцям на Волині. Як їх отримати
Останні новини
Схожі новини