«Ми з першого дня були за електронні квитки», – луцький перевізник Дьомін

«Ми з першого дня були за електронні квитки», – луцький перевізник Дьомін
Фото ілюстративне

Директор Луцького «АТП 10701» Сергій Дьомін заявив, що він за запровадження електронної системи оплати проїзду у місті, але просить від міської ради визначити собівартість перевезень.

Про це він розповів у середу, 20 листопада, під час засідання міського виконавчого комітету.

Цей перевізник наразі обслуговує маршрути №3, 9 і 26а, і в його автобусах поки не встановили обладнання для оплати за проїзд картками.

«Розбіжності виникають не через запровадження системи, а через наслідки для перевізників. Ми з першого дня були за систему, вона об’єктивно єдина перспективна, але бачення влади і перевізника трохи різні», – зазначив Сергій Дьомін.

«Для того, щоб із першого дня роботи не виникало суперечок, чи рентабельна система для перевізників, пропоную визначити собівартість перевезень. Вона від кількості пасажирів ніяк не залежить. У місті всього дві моделі автобусів їздить, тому собівартість буде більш-менш однаковою для усіх перевізників», – сказав підприємець.

Він уточнив: «АТП 10701» поки не вимагає підняти тариф на проїзд. «Просто потрібно запровадити для всіх однакові правила гри», – сказав Сергій Дьомін.

Члени виконкому вирішили повернутись до цього питання у грудні.

Нагадаємо, електронна система оплати проїзду повинна повністю запрацювати 11 грудня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Козлюка понад 5 тисяч «за», в Данильчука – 269 «проти». Як найчастіше голосують луцькі депутати
Наступна новина Звідки береться прогноз погоди. Показали, як працюють луцькі метеорологи
Останні новини
Схожі новини