Міграційна служба визнала недійсними понад 450 закордонних паспортів

Міграційна служба визнала недійсними понад 450 закордонних паспортів

Протягом 2016-2017 років територіальними органами Державної міграційної служби України було ухвалено рішення про визнання 452 паспортів громадянина України для виїзду за кордон такими, що були оформленні з порушенням вимог законодавства.

Про це повідомили у Державній міграційній службі України .

За інформацією ДМС, зокрема, у 2016 році територіальні органи відомства визнали виданими з порушеннями 238 закордонних паспортів, у 2017 році – 214 таких паспортів. При цьому, за їхніми даними, протягом січня-березня нинішнього року вже виявлено виданими з порушеннями 36 закордонних паспортів.

Читайте також: Чому українцям стало важко оформити закордонний паспорт

Крім того, як зазначають у міграційні службі, у 2016 році були видані з порушеннями 287 паспортів громадянина України (зразка 1994 року), у 2017 – 162 документи та 6 паспортів у формі ID-карти.

А вже у січні-березні цього року міграційна служба визнала такими, що видані з порушеннями 59 паспортів громадянина України та 15 документів у формі ID-карти.

Читайте також: В України більше не буде внутрішніх паспортів у вигляді книжечки​​​​​​​


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коровай, квіти та пісні: як MELOVIN зустрічали в Україні після «Євробачення»
Наступна новина Хлопчику, який постраждав у страшній пожежі на Волині, зробили пластичну операцію
Останні новини
Схожі новини