«Мікрорайон ЛПЗ перетворюється на хутір», - лучани просять відновити вечірні маршрути №9 і №9а

«Мікрорайон ЛПЗ перетворюється на хутір», - лучани просять відновити вечірні маршрути №9 і №9а

Мешканці бульвару Дружби народів, вулиць Бенделіані, Гнідавської та Станіславського скаржаться на те, що вже більше як місяць позбавлені деяких автобусних маршрутів, зокрема, № 9 і 9а.

Зі зникненням маршруток №9 і 9А мешканцям бульвару Дружби народів, вулиць Бенделіані, Гнідавської та Станіславського, покупцям та працівникам супермаркетів «Салют» та «АТБ» неможливо добратися з вказаного мікрорайону у вечірні години до ЛПЕ та Старого міста, - йдеться на сайті «Відкрите місто».

«Тролейбуси №1(1А), 2(2А) після 19-00 сумарно курсують один раз на годину. Якщо вийти на зупинку біля «Салюту» о 20-05, доводиться 50 хвилин чекати тролейбуса в напрямку Депо. Якщо вийти на зупинку «Луцьке підприємство електротранспорту» о 20-15, то тролейбуса в напрямку просп. Волі доводиться чекати до 21-05, як було зі мною 31 грудня, напередодні Нового року», – написали містяни на сайті. 

Скаржаться на те, що це увесь транспорт, який вивозить людей з мікрорайону ЛПЗ в напрямку вулиці Гнідавської та додають: 

«Люди, які працюють в мікрорайоні ДПЗ до 20-00, до 22-00 по 12-14 годин на ногах, не можуть потрапити додому в район тролейбусного депо та Старого міста пізньої пори інакше, як пішки, рухаючись небезпечними закапелками. Лучани з району вул. Станіславського, Гнідавської, ЛПЕ не можуть після 20-00 вибратися у справах в напрямку центру міста»

Мешканці району ЛПЗ просять забезпечити транспортне сполучення мікрорайону ДПЗ (від супермаркету «Салют») з центром через вулицю Гнідавську після 19:00, залучивши маршрутні таксі та продовжити роботу тролейбусів до 23:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У 2019 році суди України розглянули 310 справ щодо булінгу
Наступна новина Нацбанк: гривня продовжить зміцнюватись
Останні новини
Схожі новини