Минув рік президентства. За Зеленського готові проголосувати понад 40% виборців

Минув рік президентства. За Зеленського готові проголосувати понад 40% виборців

Якби перший тур президентських виборів відбувся в кінці квітня 2020 року, то 42,6% виборців, які визначилися зі своїм вибором, підтримали президента Володимира Зеленського.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.

Так, 14,9% тих, хто визначився з кандидатом, проголосували б за його опонента у другому турі та п’ятого президента Петра Порошенка.

12,2% електоральної підтримки віддали в представнику "Опозиційної платформи – За життя" Юрію Бойку,  9,7% – лідерці ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

 

Довідка: Опитування проводилося з 17 по 25 квітня методом СATI (телефонні інтерв'ю) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.
В ході опитування проведено 4024 інтерв'ю серед населення віком від 18 років. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей.
Похибка вибірки не перевищує: 1,7% для показників близьких до 50%, 1,5% — для показників близьких до 25%, 1% — для показників близьких до 10%, 0,8% — для показників близьких до 5%, 0,4% — для показників близьких до 1%.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З 11 травня можуть відкрити ринки та запустити громадський транспорт, - Пустовіт
Наступна новина «Волинська Голландія» закрита для відвідувачів через карантин
Останні новини
Схожі новини