Зеленський призначив нового Головнокомандувача

Зеленський призначив нового Головнокомандувача

Президент України Володимир Зеленський призначив новим Головнокомандувачем Збройних сил України генерал-полковника Олександра Сирського.

Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі, – пише Уніан

"Відсьогодні до керівництва Збройними Силами України приступає нова управлінська команда. Я хочу, щоб бачення війни було єдиним і в наших воїнів у Роботиному чи Авдіївці, і в Генеральному штабі та на Ставці", - заявив він у відерзверненні.

Президент зазначив, що провів десятки розмов із командирами різного рівня, зокрема з бригадними генералами Андрієм Гнатовим, Михайлом Драпатим, Ігорем Скибюком та полковниками Павлом Палісою і Вадимом Сухаревським.

"Усі вони розглядаються на керівні посади в армії та служитимуть під проводом найбільш досвідченого українського командувача. Він має успішний досвід захисту - провів Київську оборонну операцію. Він має також і успішний досвід наступу - Харківської визвольної операції. Я призначив генерал-полковника Сирського Головнокомандувачем Збройних Сил України. Сьогодні ж говорив із генералами Мойсюком та Забродським. Їх досвід - на службі державі", - сказав Зеленський.

Він вважає, що 2024 рік може стати успішним для України лише за умови ефективних змін в основі оборони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Залужний пішов у відставку: Головнокомандувач ЗСУ та Зеленський зробили заяви
Наступна новина На Волині відкрили пам'ятну дошку загиблому Герою Валерію Мартинюку
Останні новини
Схожі новини