Місцеві фермери хочуть продавати свою продукцію онлайн. Зареєстрували петицію

Місцеві фермери хочуть продавати свою продукцію онлайн. Зареєстрували петицію

Фермери, для яких основними місця реалізації продуктів слугували ринки Луцька, пропонують знайти альтернативний метод продажу продукції в умовах карантину. В тому числі й онлайн-платформу.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій 27 квітня. Автор – Радім Романюк.

У петиції наголошують, що саме в цей весняний період малий бізнес аграрного сектору збирає врожаї овочів. Але через введені обмеження майже втрачена можливість реалізації продукції, що за собою може призвести до катастрофічних збитків аграрного сектору та банкрутств.

«Просимо Вас, розглянути питання створення умов з урахуванням дотримання карантинних обмежень, щодо можливості реалізації сезонної продукції аграрного сектора малого бізнесу та іншого на території м. Луцька.
Громадськість та фермери готові долучитися до обговорення питання та напрацювання можливих моделей допомоги в тому числі онлайн платформи», – йдеться у тексті петиції. 

До кінця збору підписів залишається 14 днів. Для того, аби її розглянула місцева влада петиція повинна набрати 300 підписів. 

Нагадаємо, Шмигаль заявив, що частину продуктових ринків можуть відкрити


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині готові до пробної та основної сесій, - завідувачка відділу ЗНО в області
Наступна новина Дитсадки влітку мають запрацювати, аби батьки вийшли на роботу - головна освітянка Волині
Останні новини
Схожі новини