Мітингарі обмежили рух транспорту через пункт пропуску «Ягодин»

Мітингарі обмежили рух транспорту через пункт пропуску «Ягодин»

На автодорозі неподалік із міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Ягодин» розпочалася акція протесту. Її мета – висловлення невдоволення внесенням змін у Податковий кодекс України щодо встановлення нових митних правил на ввезення товарів в Україну.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

О 9:10 поблизу села Старовойтове Любомльського району учасники протесту, шляхом безперервного руху пішохідним переходом, частково обмежили рух транспорту на міжнародній трасі Київ-Ковель-Ягодин. У акції беруть участь 70 осіб.

На охорону публічної безпеки задіяно понад 40 поліцейських. Правоохоронці закликають учасників акції протесту дотримуватися чинного законодавства та не допускати порушень публічної безпеки.

Раніше повідомлялося, що волинські правоохоронці попередили активістів, які збираються перекривати міжнародний пункт пропуску «Ягодин», про кримінальну відповідальність за порушення громадської безпеки і правопорядку.

Крім того, повідомлялося, що з 1 січня 2018 року українці очікували на впровадження багатьох змін: це і підвищення розміру мінімальної зарплатні, прожиткового мінімуму, а також введення нових правил ввезення товарів з-за кордону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани скаржаться на роботу маршруток
Наступна новина Втрата дитини, порятунок жінки та знахідка на митниці: ТОП-3 новин за 9 січня
Останні новини
Схожі новини