Міцний здоровий сон з матрацами від Barin House

Міцний здоровий сон з матрацами від Barin House
Фото ілюстративне

Як забути про втому, болі в спині та шиї, вдосталь насолодитися міцним сном? Відчути повноту сил та енергії допоможуть матраци https://barin.ua/matrasy/.

Представлені в широкому асортименті моделі можуть стати улюбленцями домочадців, хто захоче  насолодитися комфортним відпочинком. Інтернет-магазин Barin House пропонує придбати якісні матраци, ціна яких не б’є по сімейному бюджету.

Сучасні матраци за доступною ціною

Виготовлені з якісних матеріалів, вони враховують анатомічні особливості людського тіла і забезпечують його правильне положення, тим самим зберігаючи здоров’я спини, дарують відчуття комфорту, глибокого спокійного сну.

При покупці матрацу покупці орієнтуються на його основні види та характеристики.
Так, за конструкцією вони поділяються на пружинні і безпружинні. Моделі з залежним або незалежним пружинним блоком.

Пружинні представляють собою пружинну основу зі спіралей, пов'язаних між собою, досить популярні для використання на широкому двоспальному ліжку.

Вони відрізняються довготривалим строком експлуатації, високими показниками стійкості до механічних навантажень, пружністю і надійністю використання. Такі матраци забезпечують відмінну підтримку тілу під час сну.

В незалежних кожна пружина розташована окремо і поміщена в тканинний чохол. Захист забезпечують термовойлок та сітка. Гнучкість матрацу прямо пропорційно залежить від кількості пружин.

Безпружинні значно тонші за своїх побратимів, втім не уступають в показниках пружності за рахунок використання різноманітних матеріалів штучного та натурального походження: вата, латекс, пінополіуретан, листя агави, пальми, кокосова стружка, овеча шерсть і т.д.

У матрацах для дітей в якості наповнювача використовують латекс, пінополіуретан, струттофайбер і кокосову стружку.

Від матеріалів залежать характеристики виробів:

  • ступінь жорсткості/м'якості,
  • термін служби,
  • рівень безпеки і гіпоаллергенності,
  • лікувальні властивості.

Якому матрацу надати перевагу

Зазвичай, м’якість/жорсткість є визначальними показниками при покупці. Варто орієнтуватись на призначення не тільки з огляду на сон, а й стан здоров’я, зокрема, чи є проблеми з хребтом.

Крім того, звернувшись за покупкою до магазину «Barin House» рекомендується враховувати величину максимального навантаження на матрац, його розміри та покриття.</p>

Стандартні моделі, що умовно відносяться до категорії бюджетних, не мають додаткового набору функцій.

В той же час більш дорогі за ціною вироби класу «люкс» можуть бути оброблені спеціальним розчином, що захищає тканину від пилових кліщів, мати мультизони для рівномірного розподілу навантаження та підтримки всіх частин тіла.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «Ягодин» хотіли перевезти пасажирський літак, який вартує 4 мільйони гривень
Наступна новина На Волині після буревію декілька сіл досі без світла
Останні новини
Схожі новини