На Волині після буревію декілька сіл досі без світла

На Волині після буревію декілька сіл досі без світла

У Володимир-Волинському районі рахують збитки, які завдала негода 1 липня. Після буревію досі залишаються повністю знеструмленими два населені пункти.

Про це розповіла Суспільному працівниця пресцентру Волиньобленерго Інна Пілюк.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському пройшла злива з сильним вітром

Ще чотири села знеструмлені частково. До обіду енергетики планують відновити електропостачання.

"Практично скрізь були відключення енергія, десь повністю, а десь частково. Роботи тривали з обіду до вечора і практично всю ніч. Станом на ранок, 2 липня, у нас були знеструмленими одна повністю лінія напруги 10 КВт і 4 частково", – каже Інна Пілюк.

Села, де нині працюють над відновленням електропостачання знаходяться у колишніх Володимир-Волинському, Іваничівському, Ковельському та Любешівському районах.

Як розповів Суспільному у телефонному коментарі заступник керівника управління ЖКГ Володимира-Волинського Сергій Мамалига, комунальники ще працюють над ліквідацією наслідків негод. "Після грози одразу почали розчищати від повалених дерев та гілок проїжджі частини. Сьогодні продовжуємо працювати, багато повалених дерев у парку, їх потрібно прибрати", – каже комунальник.

У місті утворили комісію з ліквідації наслідків негоди. Зі слів Сергія Мамалиги, у восьми багатоквартирних будинках буревій пошкодив покрівлю. У навколишніх селах позривало шифер з шести хат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міцний здоровий сон з матрацами від Barin House
Наступна новина Проблема обміління Шацьких озер досі актуальна, – голова облради
Останні новини
Схожі новини