Мобільні додатки, чат-боти та смс: як «Волиньгаз» повідомляє про рахунки

Мобільні додатки, чат-боти та смс: як «Волиньгаз» повідомляє про рахунки
Фото ілюстративне

Більше 56 тисяч волинян зареєструвалися в особистому кабінеті на сайті 104.ua.

За чотири роки функціонування онлайн-сервісу «Особистий кабінет» на сайті 104.ua - близько 56 тисяч споживачів дистанційно вирішують усі газові питання, не відвідуючи при цьому свою газову компанію. Про це повідомляє пресслужба «Волиньгазу».

Крім особистого кабінету, АТ «Волиньгаз» активно впроваджує й інші сучасні онлайн-сервіси, щоб споживачі могли в зручних домашніх умовах дистанційно спілкуватися з газорозподільною компанією. Як то: мобільні додатки для усіх різновидів гаджетів, СМС-інформування, електронна пошта, Контакт-центр, вайбер-боти тощо.

Однак, найзатребуванішим та найінформативнішим залишається особистий кабінет на сайті 104.ua.

«Лише за кілька років ми стали справді сервісною компанією, адже за короткий час практично ліквідували черги, натомість, запропонували близько десятка дистанційних видів взаємодії з Волиньгазом, - інформує голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя. – Разом із тим, у разі потреби, споживачі завжди можуть прийти і в наші сучасні Центри обслуговування клієнтів, які вже діють у 5 найбільших містах та районах області».

Тому споживачам газу не потрібно чекати паперового рахунку за газ, а вчасно отримувати його у своєму особистому кабінеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мав високі посади в часи Януковича», – очільник «Нацкорпусу» на Волині про голову ОДА Погуляйка
Наступна новина Як у Луцьку купити живу ялинку в горщику. Ціни, доставка, поради для догляду
Останні новини
Схожі новини