«Мобільний оператор» видурив у двох волинян майже 80 тисяч гривень

«Мобільний оператор» видурив у двох волинян майже 80 тисяч гривень
Фото ілюстративне

На Волині шахраї, представившись одним із мобільних операторів, видурили гроші у 27-річного жителя Ківерців та 47-річної лучанки.

Загальна сума втрачених коштів – майже 80 тисяч гривень, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

До Ківерцівського відділу поліції звернувся 27-річний житель райцентру про те, що 13 січня до нього на мобільний телефон зателефонував ніби то представник одного із мобільних операторів та під приводом участі в новорічних акціях, із банківської кратки заявника викрав майже 37  тис. грн.

Аналогічна заява до правоохоронців надійшла від 47-річної лучанки. Потерпілу на початку грудня минулого року у такий же спосіб шахраї ошукали на понад 40 тис. грн.

Поліція вкотре закликає громадян бути обачними, аби не потрапити на гачок до шахраїв. У випадку скоєння правопорушень невідкладно повідомляти поліцію за номером служби «102». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Московський» священик заявив, що громада на Волині не хоче в ПЦУ
Наступна новина У селі на Іваничівщині вирішуватимуть долю храму УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини