«Молдовський сценарій»: узаконення репресій сотень тисяч автовласників. ВІДЕО

«Молдовський сценарій»: узаконення репресій сотень тисяч автовласників. ВІДЕО

Сьогодні в податковому Комітеті Верховної Ради автоактивістам нав'язуватимуть «досвід» Молдови. Не Польщі, Словаччини, Литви чи іншої країни Євросоюзу - а саме найбіднішої пострадянської країни із тоталітарними задатками.

Про це йдеться у черговому сюжеті «Автокритики».

Знижені в 2016 році ставки акцизу діють до кінця року. Легалізація «по-молдавськи» із подальшою забороною експлуатації «євроблях» без можливості доступного розмитнення для всіх і кожного позбавить нас вибору та обмежить його до споглядання в сторону російських корчів, китайських бляшанок і різних «сенсоланосів». 

«Досвідом Молдови» автолобісти хочуть перетворити Україну на Кубу! 

Більше дивіться у сюжеті.

 
Автокритика 8: все буде Молдова!

"Молдовський сценарій" — узаконення репресій сотень тисяч автовласників, затягування часу і лише проглибнення проблеми недоступності авто. Сьогодні в "податковому" Комітеті Верховної Ради автоактивістам нав'язуватимуть "досвід" Молдови. Не Польщі, Словаччини, Литви чи іншої країни Євросоюзу - а саме найбіднішої пострадянської країни із тоталітарними задатками. Знижені в 2016 році ставки акцизу діють до кінця року. Легалізація "по-молдавськи" із подальшою забороною експлуатації "євроблях" без можливості доступного розмитнення для всіх і кожного позбавить нас вибору та обмежить його до споглядання в сторону російських корчів, китайських бляшанок і різних "сенсоланосів". "Досвідом Молдови" автолобісти хочуть перетворити Україну на Кубу! Все це - у черговому, 8 випуску “Автокритики”.

Posted by Доступне авто on Wednesday, 21 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова МЗС Польщі: Незалежна Україна необхідна для порядку і безпеки Європи
Наступна новина Хто і для чого «вбиває» рекламний бізнес у Луцьку
Останні новини
Схожі новини