Бюро економічної безпеки з Волині викрило несумлінного директора

Бюро економічної безпеки з Волині викрило несумлінного директора

Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області завершили досудове розслідування відносно директора одного з будівельних підприємств в умисному ухиленні від сплати податків у великих розмірах.

Компанія зареєстрована на Рівненщині та спеціалізується на будівництві багатоквартирних будинків, - йдеться на сайті управління.

Слідством встановлено, що директор підприємства вносив недостовірні дані щодо витрат на послуги по будівництву та до податкових накладних. Таким чином він занизив податкові зобов’язання з ПДВ, що призвело до ухилення від сплати податків на суму понад 7,3 млн грн.

Під час досудового розслідування чоловік визнав неправомірність своїх дій та добровільно сплатив кошти до бюджету.

Детективи БЕБ повідомили про підозру директору будівельної компанії за ч. 2 ст. 212 КК України. Наразі справу направлено до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із повним відшкодуванням збитків та сплаті штрафних санкцій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині продовжили дію перепусток старого зразка на час комендантської години
Наступна новина На Волині сталася пожежа на території пилорами
Останні новини
Схожі новини