Молодь Павлівської ОТГ мотивували створити громадську організацію

Молодь Павлівської ОТГ мотивували створити громадську організацію

Своєрідну «робочу майстерню» для молоді Павлівської об’єднаної територіальної громади організували представники Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя та Молодіжного ресурсного центру «Нові крила». Створити молодіжний простір, а згодом і громадську організацію – такі результати зустрічі.

Як уміло проводити вільний час, планувати і реалізовувати цікаві ідеї, організовувати інтелектуальні ігри, обмінюватись позитивним досвідом – усе це на перспективу цікавило молодь ОТГ.

Зі свого боку спікери заходу, а це – директор Асоціації Валентина Степюк, керівник МРЦ Павло Медина і керівник Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» Борис Карпус, - ознайомили молодь із етапами залучення різних джерел фінансування, правилами написання проектів, організації та проведення заходів.

В обговоренні також взяли участь головний спеціаліст гуманітарного відділу Павлівської ОТГ Неоніла Вижва та волонтер Корпусу миру Джонатан Памел. Презентуючи «Етапи створення молодіжної громадської організації», організатори семінару допомогли учасникам зрозуміти процедуру легалізації та реєстрації ГО, розглянули пакет необхідних для цього документів.

Прес-служба народного депутата


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька єврейська громада готує позов до суду на голову Волинської ОДА. ВІДЕО
Наступна новина Голову Іваничівської ОТГ судитимуть за фінансові махінації
Останні новини
Схожі новини