Молода лучанка терміново потребує пересадки печінки

Молода лучанка терміново потребує пересадки печінки
джерело фото: images.1plus1.video

Медсестра Луцької міської клінічної лікарні Людмила Триндюк потребує термінової пересадки печінки. На операцію необхідно 40 000$.

З проханням про допомогу звернулася колега Людмили Ольга Береза, – пише ІА Волинські новини.

23-ріній жінці поставили страшний діагноз – первинний біліарний цироз печінки, синдром портальної гіпертензії, стадія декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу, асцит клас «С» за Чайльдом.

У лучанки є маленький синочок, проте через хворобу вони часто змушені розлучатися на довгий час.

Під час чергового лікування в одній із лікарень Києва Людмилі Триндюк сказали про пересадку печінки, оскільки лікування не дає ніякий результатів, а стан не можуть стабілізувати навіть сильні препарати.

Трансплантацію печінки можуть зробити у Києві, операція коштує 40 000$ . На жаль, у родин таких коштів немає, тож за допомогою звертаються до усіх небайдужих.

«Хвороба підступно прогресує щодня. Навіть якщо батьки та рідні все продадуть, то цих грошей не вистачить на лікування. Тому я від щирого серця прошу всіх можливо десь відмовитись від кави, смачного круасана чи ще чогось, а допомогти людині, яка потребує цього зараз найбільше від усіх нас», – звертається до небайдужих Ольга Береза.

Кошти можна переказати за такими реквізитами: ПриватБанк 5168 7573 1786 9818.

Контактний номер телефону: (099) 104-86-33.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра на Волині представлять нового прокурора області
Наступна новина Президенту доведеться вводити воєнний стан, - Безсмертний
Останні новини
Схожі новини