Молодий воїн з Волині отримав «Золотий хрест» від Залужного

Молодий воїн з Волині отримав «Золотий хрест» від Залужного

Воїн з селища Сенкевичівка Горохівського району Юрій Степанкевич отримав «Золотий хрест» від головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це ІА «Волинські Новини» повідомили односельці військового.

23-річний волинянин став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення росії і весь час перебуває на передових позиціях.

«Ми пишаємось нашим земляком, який мужньо та віддано боронить нашу землю від підступного ворога. Юрій з перших днів війни пішов добровольцем на фронт. 23-річний воїн сміливо захищає кожного з нас.

Днями прийшла звістка, що Юрія було удостоєно нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест». Про свої звитяги хлопець сором’язливо замовчує, лише мамі скинув фото нагороди. Щиро вітаємо усією громадою нашого захисника», – йдеться в повідомленні.



Боєць і нині на фронті. Сміливо несе службу у 103-тій окремій бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Довідка

Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині маршрутка з пасажирами зіткнулася з автівкою: постраждало 10 людей
Наступна новина На Харківщині поліг Герой з Волині Олександр Давидчук
Останні новини
Схожі новини