Монахи з Жидичина – серед переможців премії «Ті, що вражають»

Монахи з Жидичина – серед переможців премії «Ті, що вражають»

Підбили підсумки щорічної премії «Ті, що вражають» програми «ТСН». Серед семи переможців – і монахи Жидичинського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря, які возили на роботу медиків навесні 2020-го.

Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, наприкінці минулого року оголосили голосування за переможців премії «Ті, що вражають», якою традиційно нагороджують українців, котрі проявили стійкість, сміливість, рішучість у буремних подіях року, що минає, та стали героями сюжетів «ТСН».

Найбільше голосів віддали за медиків реанімації дев'ятої столичної лікарні, які з початку року прийняли виклик та іноді ціною власного здоров'я, без відпочинку – рятували людей від коронавірусу.

Ще одну статуетку посмертно отримає лікар Іван Венжинович із Тернопольської області. Він уберіг сотні життів, але сам урятуватися не зміг.

Карина Статищак, яка, попри втрату ноги, не здалась, натомість почала танцювати, – ще одна переможниця.

Премію «Ті, що вражають» отримають також волинські монахи, які під час весняного локдауну організували доставку медиків на роботу, і жінка, що просто посеред лісу врятувала від катувань собаку. 

Серед переможців також 15-річний Сергій з міста Угринів, який врятував друга з пожежі, та черкащанка Тетяна, яка віддала свою нирку синові і стала першим донором органа в своєму місті.

Наступного тижня «ТСН» обіцяє показати історії цих героїв.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністри, голови ОДА, прокурори. Хто складатиме іспит з української мови
Наступна новина Коронавірус в Україні: 4 158 нових випадків та 73 смерті
Останні новини
Схожі новини