Монатик «засвітився» у російському ролику про коронавірус

Монатик «засвітився» у російському ролику про коронавірус
Дмитро Монатик

Співак з Луцька Дмитро Монатік потрапив у російський ролик про коронавірус «Самоізоляція», який вийшов на Першому російському каналі у програмі «Вечірній Ургант».

Окрім Монатика, у  відео «засвітилися» й інші співаки з України: Іван ДорнНадя Дорофєєва. Про це повідомив голова громадської організації «Українська Україна» Андрій Смолій у фейсбуці.

«Ось так Україну черговий раз втягують в "русскій мір". Навіть на темі коронавірусу», – зазначив Смолій. 

«На відео вони фігурують з відвертими рашистами-путіністами: Тіматі, Кіркоровим, Ургантом та іншими. Ці ж люди схвалювали агресію проти України, окупацію Криму, а отже, смерті наших Героїв на Донбасі. Сьогодні низка "українських" гастролерів черговий раз показали, на чиєму вони боці. На шостому році війни вони беруть участь в рашистських роликах та легітимізують агресора в Україні, адже мають велику кількість прихильників тут. Ivan Dorn, Время и Стекло, MONATIK, вам нормально брати участь в таких проектах держави-агресора?» – написав Смолій.

Читати також: Монатик знявся у новорічному випуску російського шоу

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністра охорони здоров'я призначили із другої спроби
Наступна новина У Луцьку перекриють вулицю
Останні новини
Схожі новини