«Моя війна»: в Україні знімуть документальний серіал про людей, чиї життя перевернула війна

«Моя війна»: в Україні знімуть документальний серіал про людей, чиї життя перевернула війна
Фото: Волинська кінокомісія/Facebook

Компанія Fresh Production Group розпочала роботу над новим проектом «МОЯ ВІЙНА». Це цикл телевізійних документальних телепередач (4 епізоди по 27 хв.). 

Про це повідомляє Волинська кінокомісія. 

Авторка ідеї – Юлія Чернявська, режисер - Роман Барабаш, продюсери – Юлія Чернявська та Олег Щербина. Зйомки заплановані на жовтень - листопад  цього року, а вже в січні 2023 року серіал вийде у телевізійному форматі.

«Кожен епізод буде заснований на індивідуальній розповіді людини, життя якої перевернула війна і яка розповідає цю історію своїми словами. 

Серіал показує надзвичайні історії звичайних людей про їх досвід війни, про мужність, стійкість, співчуття та великодушність у найважчих і небезпечних обставинах, про подолання викликів і взаємодопомогу. 

Він також увічнить пам’ять про страждання та представить новий погляд на війну глядачам за межами України», – йдеться у повідомленні. 

З приводу початку знімального процесу проекту «МОЯ ВІЙНА» 29 вересня 2022 року в Ukraine Crisis Media Center (UCMC) міста Києва відбулась прес-конференція, спікерами на якій стали Олег Щербина та Роман Барабаш.

Читайте також: Фільм волинського школяра здобув почесну відзнаку на всесвітньому конкурсі у Нью-Йорку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Компактний та потужний моноблок для поціновувачів мінімалізму
Наступна новина В «Устилузі» у водія буса виявили наркотики. ФОТО
Останні новини
Схожі новини