«Можна надсилати фото». Показники лічильника газу стало ще простіше подавати

«Можна надсилати фото». Показники лічильника газу стало ще простіше подавати

 

З квітня АТ «Волиньгаз»  пропонує споживачам подавати показання лічильника за спрощеною процедурою – надсилати фотографію лічильника у Viber7104.

АТ «Волиньгаз» пропонує споживачам активніше користуватись онлайн-послугами на сайті 104.ua. Клієнти компанії вже давно мають можливість передати показання лічильників, не виходячи з дому. Це можна зробити одразу в кілька способів: в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, телефоном (067-333-9-104), за допомогою СМС, мобільних додатків і навіть у чат-ботах і Viber та Telegram, – повідомляє пресслужба компанії.

«Зараз система проходить своєрідне навчання. Вона буде розпізнавати показання лічильників на надісланому фото. Дані про споживання будуть надходити в систему обліку. Згодом вона розпочне працювати в штатному режимі», – повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

Згодом, цю технологію будуть використовувати для корекції невірно або помилково внесених показань лічильників. 

 «З початком карантинних заходів ми зрозуміли, що робота контролерів зараз піддає невиправданому ризику наших клієнтів і співробітників. Тому для зручності споживачів було розроблено такий інноваційний сервіс. Згодом, замість паперової тяганини споживачеві буде достатньо сфотографувати лічильник разом фіскальним чеком чи газетою і показання його споживання будуть скориговані віддалено», – зауважує голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

 «Це значно спростить життя споживачам, які помилково ввели хибні показники лічильника. Не наражайте себе та близьких на небезпеку – передавайте показання лічильників віддалено!», – додають у компанії. 

Читайте також: 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перші волинські хворі на коронавірус - одужують - міськрада
Наступна новина Митрополит Михаїл передав медикам захисні костюми та респіратори
Останні новини
Схожі новини