Муніципали і добровольці шукатимуть, звідки в Луцьку сморід

Муніципали і добровольці шукатимуть, звідки в Луцьку сморід

Невідомо ким і невідомо як – луцькі владці охарактеризували проблему з неприємним запахом у місті. Кажуть, роблять все можливе, аби виявити, звідки сморід, проте – це не так легко, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

Куди діваються каналізаційні стоки? Одне з питань, яке зацікавило робочу групу. Адже у деяких господарств укладені договори на водопостачання, але  відсутні на водовідведення. Бентежить робочу групу і питання замулення біоставків, які якраз призначені для біологічної очистки стічних вод. Проте директор водоканалу запевняє, що над цією проблемою працюють.

Серед версій і ймовірність несанкціонованих вкидів, і захоронення залишків продукції м’ясопереробних комбінатів, тобто залишків тварин. Тому міська влада буде з’ясовувати в подібних підприємств, де вони їх дівають. Готові зробити навіть проби повітря в момент активізації найбільшого смороду в місті, але чомусь і досі цього не зробили.

Робоча група вже провела три засідання, проте звідки неприємний запах, так і не визначила. Натомість міська влада обіцяє, що тепер Луцьк моніторитимуть групи добровольців з муніципалами, аби виявити, звідки сморід.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кілька пострілів у спину – вбили відомого журналіста
Наступна новина Волинський патрульний демонстрував боксерські вміння в Польщі
Останні новини
Схожі новини