Сморід у Луцьку не пов'язаний з каналізацією на Волі, – комунальники

Сморід у Луцьку не пов'язаний з каналізацією на Волі, – комунальники

На проспекті Волі у Луцьку демонтують стару каналізаційну трубу з автошляху та будують нову.

Про це Суспільному розповів виконроб Віталій Кізей.

Тим часом містом продовжує ширитись неприємний запах. Заступниця директора Луцького ЦНАПу Тетяна Книш розповіла, що з початку червня лучани 47 разів зверталися на гарячу лінію міської ради зі скаргами на сморід у повітрі.

Від вулиці Шопена до вулиці Вавілова демонтують усього 460 метрів старої каналізації, але вона до смороду не має ніякого відношення — розповідає комунальник Сергій Гаврилюк.

Зі слів виконроба Віталія Кізея, неприємний запах від старої каналізації є, але ширитись на усе місто, а особливо центральну його частину, не може. "Отут зараз, поки вскрили, то запах може бути, тут на об’єкті. Але щоб йшло – це неможливо", – каже він.

Керівниця міського відділу екології Оксана Лисак повідомила, що станом на 7 червня, контрольні заміри на вміст шкідливих речовин у повітрі на місці реконструкції проспекту Волі ніхто не проводив.

Нагадаємо, у квітні лучани теж скаржилися на неприєний запах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині - 26 нових хворих на коронавірус
Наступна новина На Волині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Останні новини
Схожі новини