Муніципали оштрафували відділення Нової пошти в Луцьку

Муніципали оштрафували відділення Нової пошти в Луцьку

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міськради через неналежне утримання об’єкту, зокрема аварійні сходи, оштрафували відділення Нової пошти №22, що на вулиці Кравчука, 17 у місті Луцьку.

Про це йдеться на сторінці департаменту у фейсбуці. 

Як зазначили в муніципальній варті, це вже вдруге у Луцьку Нову пошту штрафують через аварійні сходи:

«Нещодавно керівництво мережі оператора №1 експрес-доставки, як себе позиціонує Нова пошта, дуже оперативно відреагувало на ситуація, що склалася із відділенням № 13, що на проспекті Волі та відремонтували сходи. І ось тепер знову схожа ситуація – частково зруйновані сходи, по яких цілими днями курсують сотні клієнтів поштового сервісу». 

Через порушення цього разу на керуючого відділенням № 22 Нової пошти, інспектор департаменту муніципальної варти склав адміністративний протокол за недотримання п.п. 2.5.2.2 Правил благоустрою міста Луцька.

«Сподіваємося, порушення буде усунуте ще до розгляду цього протоколу адміністративною комісією при виконавчому комітеті Луцької міської ради», – йдеться в дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли буде Перемога, не можна спрогнозувати, – капітан волинської поліції з батальйону «Захід»
Наступна новина Дружина загиблого лучанина – Героя Олега Хрищука організовує вечір пам'яті свого чоловіка
Останні новини
Схожі новини