Луцькі муніципали оштрафували піцерію через рекламне відео в «інстаграм». ВІДЕО

Луцькі муніципали оштрафували піцерію через рекламне відео в «інстаграм». ВІДЕО

Луцькі муніципали виявили порушення правил благоустрою в рекламному відеоролику однієї з піцерій, на якому дівчина наклеїла оголошення з рекламою на стіну костелу Петра і Павла в Старому місті.

Як пише zaxid.net, в піцерії запевнили, що це було постановочне відео. Однак працівники департаменту муніципальної варти повідомили, що складуть адмінпротокол за порушення правил благоустрою, позаяк розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо у невизначених для цього місцях – заборонено.

«Заклеїти історичну частину Старого міста рекламою вирішила одна із піцерій нашого міста. Вони, мабуть, вважають, що така «геніальна» рекламна компанія допоможе збільшити кількість продажів чи відвідувачів у даній піцерії. На жаль, вони помиляються, а своїми діями завдають шкоди благоустрою міста Луцька, обклеюючи рекламними оголошеннями у невідведених місцях. Своє правопорушення опублікували на сторінці у соціальній мережі «Instagram», – йдеться в дописі муніципалів. 

 

Оголошення інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради завантажили в програму «Дзвінок», а на порушників склали протокол про адміністративне правопорушення, згідно зі ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька.

Штраф за вказане порушення становить від 340 до 1360 грн – на громадян, від 850 до 1700 гривень – на підприємців.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, як навчатимуться луцькі школярі 22-24 лютого
Наступна новина Чи треба підстригати кігті коту
Останні новини
Схожі новини