Музикант-воїн Сашко Положинський з Луцька став ведучим на радіо

Музикант-воїн Сашко Положинський з Луцька став ведучим на радіо

Сьогодні, 1 квітня, стартує програма Вечірній По на Армія ФМ, ведучим якої став екслідер гурту Тартак та військовослужбовець Олександр Положинський.

Про це музикант повідомив у фейсбук.

«Отож. Сьогодні ввечері, о 20:00, стартує моя програма Вечірній По на Армія ФМ. Слухати можна в ФМ-діапазоні, в додатку «RadioPlayer: Слухати FM радіо» або на сторінці. До 22:00 я крутитиму різну музику і вестиму якісь розмови. От щодо розмов і потрібна ваша допомога. Щоб це не були тільки мої власні рефлексії на музику, яку ми слухаємо, потрібна ваша залученість.

До розмов у прямому ефірі зі слухачами я ще поки не готовий, але відповідати на ваші питання, проговорювати запропоновані вами теми, зачитувати ваші думки щодо озвучених тем і питань - дуже навіть не проти. Якщо маєте питання чи теми, у коментах під цим дописом, або, якщо будете слухати прямий ефір, - маякуйте на студійні контакти в різних месенджерах за номером 0971991824», - написав Положинський.

Також він відзначив, щоб сьогодні ставитиме іноземну музику різних жанрів, завтра - українську, в середу планує запросити цікавого гостя – співведучого програми.

«В четвер - щось схоже на понеділок, а по пʼятницях слухатимемо мої альбоми і щось із нової української музики», - додав Положинський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судили волинянку, яка публікувала місця видачі повісток в Telegram
Наступна новина Судитимуть волинян, які переправляли ухилянтів за кордон
Останні новини
Схожі новини