На Донбасі в результаті обстрілу загинуло одразу четверо українських бійців, – журналіст

На Донбасі в результаті обстрілу загинуло одразу четверо українських бійців, – журналіст

У районі селища Шуми Донецької області в результаті обстрілу українських позицій 26 березня загинуло одразу четверо військовослужбовців.

Про це повідомив у фейсбуці журналіст Юрій Бутусов.

«О 13:45 російські війська обстріляли з мінометів українські позиції в районі селища Шуми. В результаті обстрілу загинуло 4 українських військовослужбовців»,  – написав Бутусов.

За його словами, загострення обстановки під Шумами відбулось після ротації 503-го батальйону морської піхоти: російські війська різко посилили активність у цьому районі. 

«Ситуація не може не викликати занепокоєння, саме тут одна з тих точок, де противник постійно проводить обстріл з гаубиць, мінометів і стрілецької зброї. Саме в Шумах російське командування в листопаді 2020-го вимагало провести «інспекцію» української лінії оборони. Є висока ймовірність, що в районі Шумів може послідувати російська атака для захоплення передових українських позицій», – додав журналіст.

Нагадаємо, упродовж трьох днів – 18, 19 і 20 березня – на Донбасі загинуло троє українських бійців. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку за 20 хвилин продали бурштину на 2 мільйони гривень
Наступна новина Монатик розповів, де їв у Луцьку смачну піцу
Останні новини
Схожі новини