На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий

Протягом минулої доби, 11 січня, в районі проведення Операції Об’єднаних сил зафіксували десять порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Окрім того, загинув український військовий.

Про це повідомили у пресслужбі ООС.

Інформують, що поблизу населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу обох населених пунктів Водяне – і на Приазов’ї, і неподалік Донецька, ворог здійснив кілька провокативних пострілів зі стрілецької зброї, а поблизу Донецька – ще й зі снайперської зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець.

Зауважують, що на обстріли збройних формувань Російської Федерації українські воїни декілька разів відкривали вогонь у відповідь.

Також, неподалік Красногорівки українські захисники виявили проліт БпЛА противника типу «квадрокоптер» із перетином лінії розмежування. Наші військові безпілотник збили.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомили представників ОБСЄ.

Читати також: «Тато тебе дуже любить». Зворушливе відео вітань українських захисників


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Треба повернути відпрацювання для випускників медколеджів та вишів», – Людмила Тимощук 
Наступна новина В Олицькій психлікарні пацієнти роками живуть без паспортів
Останні новини
Схожі новини