На дорогах Волині по-новому наносять розмітку. ФОТО

На дорогах Волині по-новому наносять розмітку. ФОТО
фото ілюстративне, джерело: http://kordon.in.ua

На автомобільних дорогах загального користування державного значення Волинської області тривають роботи з поновлення дорожньої розмітки.

Про це пише КОРДОН

Зокрема, на автомобільній дорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де в ході поточного середнього ремонту уклали верхній шар асфальтобетону, повністю завершили нанесення дорожньої розмітки на 35 кілометрах, – повідомили в Укравтодорі.

Під час проведення робіт осьову розмітку та пішохідні переходи виконали за допомогою довговічного матеріалу – холодного пластику, крайову – розміточною фарбою.

На автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на м. Бухарест) на підїзді до міста Луцька підрядна організація ТОВ “ТРАНС ЛАЙН ГРУП” проводить нанесення розмітки за допомогою прогресивної технології – структурного нанесення холодного пластику.

Зокрема, таким методом позначли 12 пішохідних переходів та влаштували 5,2 кілометри горизонтальної розмітки.

Додамо, що в Україні зазначена технологія здебільшого застосовується на дорогах із вдосконаленим типом покриття.

На відміну від маркування фарбою зі строком експлуатації шість місяців, пластикова розмітка має високу зносостійкість та трирічний термін гарантії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку продаються просторі складські приміщення. ФОТО
Наступна новина Курс валют на 6 вересня: долар та євро почали падати
Останні новини
Схожі новини