На Волині запрацювала потужна сучасна лінія з переробки деревини. ФОТО

На Волині запрацювала потужна сучасна лінія з переробки деревини. ФОТО

На Волині у Дубечному Старовижівського р-ну було запустили в роботу сучасну лінію з переробки деревени. 

Це відбулося 7 листопада в рамках виїзної наради-семінару під керівництвом начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ. 

Така подія – не лише суттєвий крок для подальшого економічного розвитку підприємства. Це 18 додаткових робочих місць у комфортних умовах, достойні заробітні плати для працівників, ріст обсягів реалізації продукції і відповідно – додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів.

«Після запуску цих ліній у роботі прогнозується суттєве нарощення показників. Річна норма переробки деревини цією лінією – 16 тисяч м3. Крім того, на підприємстві створено 18 нових робочих місць із комфортними умовами, щомісячні обсяги реалізації продукції зростуть на 2,2 млн грн. За індикативними розрахунками, зросте заробітна плата працівників і становитиме вона в межах 12 тисяч гривень», – зазначив Олександр Кватирко.  

На закупівлю та встановлення лінії було витрачено 3 млн грн, зароблених підприємством. Окупність об’єкта – 3,5 роки. Про це розповів директор ДП «Старовижівське ЛГ» Анатолій Ярмолюк.

Анатолій Володимирович також зазначив, що за зміну тут перероблятиметься до 30 кубів круглого лісу. Працюватиме лінія у 2 зміни. Роботу виконуватимуть 54 людини, переважно – жителі місцевої громади. До речі, підприємство подбало і про доїзд для працівників. Крім ремонту самого приміщення, облаштували нові побутові кімнати та душові кабіни. Тож умови роботи – досить комфортні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Крупі провели спортивні змагання для дітей із вадами зору. ФОТО
Наступна новина Курс валют на 9 листопада: долар в Україні зріс після затяжного падіння
Останні новини
Схожі новини