На дорогах Волині працює снігоочисна техніка. Де найбільше засніжило

На дорогах Волині працює снігоочисна техніка. Де найбільше засніжило

На Волині звечора 6 грудня засніжило. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах державного значення залучили 64 спецмашини підрядних підприємств.

Про це розповіла Суспільному речниця Служби автодоріг Волині Оксани Михальчук.

З її слів, найбільше засніжило у напрямку від Луцька на Рівне.

"Наразі проїзд забезпечено, дорожня техніка продовжує обробляти окремі ділянки шляхів протиожеледними матеріалами", – зазначила речниця Служби автомобільних доріг.

Через ускладнення погодних умов ввечері 6 грудня біля села Пірванче Луцького району у кювет потрапила вантажівка. Як повідомляють в Держслужбі з надзвичайних ситуацій області, рятувальники відбуксували застрягле авто з узбіччя на дорогу.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології найближчим днями в регіоні буде без істотних опадів, проте варто очікувати значного зниження температури повітря: вночі 5-10⁰ морозу, вдень 3-8⁰ морозу, — розповів синоптик Василь Климюк. На автошляхах можлива ожеледиця.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельські лікарі врятували трьох людей: пересадили серце і дві нирки
Наступна новина У Карпатах відшукали тіло туриста, який напередодні загубився
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні