На Київщині у боях з окупантами загинув волинський військовий

На Київщині у боях з окупантами загинув волинський військовий

У боях з окупантами загинув військових з Волині Олександр Токарський. 47-річний командир першого стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти ВЧ/705924 помер на Київщині.

Як повідомив начальник Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Валерій Захаров, 26 лютого Олександр Токарський був призваний на військову службу під час загальної мобілізації, - пише пресслужба Рожищенської міської ради.

24-го березня в ході виконання бойового завдання Олександр Токарський загинув у смт Пісківка Бучанського району Київської області.

«Гірко та несправедливо втрачати наших захисників. Низький уклін, світла і Вічна пам'ять Героєві! Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!» – висловив співчуття рідним і близьким захисника міський голова Вячеслав Поліщук.

Прощання з Героєм відбудеться у місті Рожище в суботу, 26-го березня. Точну годину і місце мають повідомити згодом.

Нагадаємо, 21-го березня під час ракетного обстрілу полігону на Рівненщині загинув 23-річний військовий з Волині Павло Ващук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Маріуполі під завалами драмтеатру загинуло 300 людей
Наступна новина У Луцьку за ніч зупинили шістьох п'яних водіїв
Останні новини
Схожі новини