У Луцьку за ніч зупинили шістьох п'яних водіїв

У Луцьку за ніч зупинили шістьох п'яних водіїв
Фото патрульної поліції Волинської області

У ніч з 24-го на 25 березня патрульні зупинили шістьох нетверезих водіїв. Стан сп’яніння у двох з них перевищував допустиму норму у 13 разів. 

Про це 25-го березня повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області. 

Так, поліцейські зупинили водія «Volkswagen», який кермував на вулиці Набережній. Він мав ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився, але адмінматеріал отримав, оскільки вже не вперше сідає за кермо у стані сп'яніння – це другий випадок за рік. 

Про другого водія також повідомив заявник. Чоловік керував автомобілем «Renault» на вулиці Володимирській. 40-річний водій погодився прийти огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці події. Результат - 2,59 проміле, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

Водія у стані сп'яніння ще виявляли на автодорозі Р-15, тут у 45-річного чоловіка було перевищення норми алкоголю також в 13 разів.

Фото патрульної поліції у Волинській області

А на вулиці Данила Галицького чоловік перевищив дозволену норму майже у 7 разів.

Крім того, патрульні зупинили водійку «Nissan» на перехресті з кільцевим рухом на вулицях Львівська - Ковельська - Володимирська. Після перевірки з’ясувалось, що рівень алкоголю у її крові у 10 разів перевищував допустиму норму. І ще один водій «Opel» від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп'яніння відмовився.

На цих порушників поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водіїв. Щодо вилучення транспортних засобів, рішення прийматиме військова адміністрація.

Нагадаємо, 19-го березня у Луцьку патрульні зупинили нетверезого водія та знайшли наркотики у його пасажира


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Київщині у боях з окупантами загинув волинський військовий
Наступна новина Білорусь може вступити у війну проти України, якщо буде агресія проти нас - Лукашенко
Останні новини
Схожі новини