На Ковельщині в пожежі загинув чоловік

На Ковельщині в пожежі загинув чоловік

Упродовж ночі 14 вересня рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

14 вересня о 02:04 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Голоби Ковельського району. Уже за 5 хвилин до місця події прибули рятувальники 21 ДПРП смт Голоби, невдовзі їм на підмогу прибули бійці 4 ДПРЧ м. Ковеля та вогнеборці місцевої пожежної команди села Радошин.

Пожежа, що виникла в одній з кімнат, поширилася на хатні речі, стіни, сягнула перекриття й покрівлі. Горіння локалізували о 02:40, ліквідували – о 02:55. Під час гасіння пожежі виявили тіло 49-річного чоловіка.

Причину пожежі й обставини загибелі людини з’ясовують.

Ще одна пожежа у приватному будинку виникла близько 3-ої ночі в селі Великий Обзир Камінь-Каширського району. Силами рятувальників 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського та працівників пожежних команд сіл Піщане і Боровне горіння ліквідedfkb. Внаслідок пожежі знищений дах і перекриття, пошкоджені стіни й хатні речі. Причину пожежі з‘ясовують.

Читайте також: На Волині під час пожежі жінка отруїлася чадним газом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині – військові навчання
Наступна новина У Волинський прикордонний загін потрібні машиніст і фельдшер
Останні новини
Схожі новини