На Волині – військові навчання

На Волині – військові навчання

У прикордонних із білоруссю районах на Волині тривають тактико-спеціальні навчання «Північний Буревій 2022».

Про це розповів Суспільному речник 100-ї бригади тероборони Волині Сергій Хомінський.

До навчань залучили підрозділи Нацгвардії України, Державної прикордонної служби, Нацполіції та сил територіальної оборони ЗСУ.

Правоохоронці та військові спільно відпрацьовують облаштування оборонних позицій, тренуються проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії, а також виявляти, блокувати та ліквідовувати збройні групи та ДРГ.

«Бригада цілодобово перебуває у стані, коли ми готові дати рішучу відповідь на будь-яке військове вторгнення», – зазначив Сергій Хомінський. З його слів, до навчань також залучають артилерію, стрілецьку зброю та мінно-вибухові загородження.

Також волинські тероборонівці повідомили, що наразі в зоні відповідальності бригади обстановка суттєвих змін не зазнала і ознак формування наступальних угрупувань на території білорусі нема.

Читайте також: Батько Героя з Нововолинська пише книгу про сина: просить поділитися спогадами

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fgTwgI9-nuY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в чоловіка вилучили зброю
Наступна новина На Ковельщині в пожежі загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини