На Ковельщині вилучили 4100 літрів спиртного

На Ковельщині вилучили 4100 літрів спиртного

В рамках операції «Акциз – 2018» працівники оперативних підрозділів спільно з працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів встановили місце незаконного зберігання та роздрібної реалізації алкогольних напоїв без відповідної на те ліцензії в одному зі складів оптової торгівлі на території Ковельського району, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

В результаті проведених заходів продукцію, а саме 4100 літрів горілчаних виробів, орієнтовною вартістю 800 тис. гривень вилучено, а на службових осіб СГД буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП "Порушення порядку провадження господарської діяльності".

Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу в розмірі від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 17 тис. грн. до 34 тис. грн.) з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини та грошей, одержаних внаслідок вчинення вказаного правопорушення.

Фото – ілюстративне. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правоохоронці викликали на допит луцьку депутатку
Наступна новина РЦ «Промінь»: дві новинки цього тижня у луцькому Multiplex
Останні новини
Схожі новини