РЦ «Промінь»: дві новинки цього тижня у луцькому Multiplex

РЦ «Промінь»: дві новинки цього тижня у луцькому Multiplex

Цього тижня у кінотеатрі MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», дві прем’єри – бойовик «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» та комедія «Дрібничка на день народження». 

Які ще фільми транслюватимуть упродовж 25 – 31 січня, у кінотеатрі MULTIPLEX, читайте у кіноафіші на Першому.

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

11:00 14:45 16:30 18:20 19:20 21:05 22:05 23:50

Томас бере на себе відповідальність стати главою серед глейдерів, що вижили. Разом вони мусять виконати фінальну місію - прокрастися у легендарне Останнє місто і відшукати ліки від смертельного штамму. Це місце - найнебезпечніший лабіринт, який контролюється таємною організацією. Кожен, хто зможе вижити там, отримає можливість знайти відповіді на усі питання.

Пригоди Паддінгтона 2

11:30 12:20 14:30 16:40 18:50 21:00 

В антикварному магазині Лондона чарівний та добре вихований ведмідь Паддінгтон знаходить унікальну старовинну книгу. Поки він з усіх своїх ведмежих сил намагається накопичити на неї гроші, рідкісне видання раптово викрадають. Паддінгтон виявляється залучений до афери століття, яку затіяв знаменитий актор, який нині рекламує собачі консерви, а свій талант до перевтілення використовує для полювання за скарбами, захованими по всьому Лондону.

Астрал: Останній ключ

19:40 21:50 23:10 23:50

Нова глава історії про екстрасенса, яка вміє розмовляти з мертвими. На цей раз в життя втілюється її найстрашніший кошмар: сутності з потойбічного світу проникають в її власний будинок.

Джуманджі: Поклик джунглів

14:00 16:10 

Чотири абсолютно різні підлітки опиняються всередині гри "Джуманджі" - тепер на кожному кроці їм доведеться рятуватися та оминати загрози. Для того, щоб пройти гру і залишитися в живих, підлітки перевтілюються у персонажів "Джуманджі" - сором'язливий Спенсер стає сильним і відважним дослідником, брутальний Фридж - невправним коротуном, модниця Беттані опиняється у тілі професора, а незграба Марта перетворюється на спритну амазонку.

Друзі змушені прийняти свої нові ролі і стати переможцями у грі, сповненій пасток, хитрих загадок, сутичок з дикими звірами і страхіть небезпечних джунглів.

Темні часи

20:40

Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків, Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером.

Дрібничка на день народження

18:40

Успішна модельєрша Сенна Бергес мріє тільки про одне - вона все ще сподівається зустріти кохання усього свого життя. І ось, їй здалося, що вона зустріла того самого. Проте він призначає побачення у найфатальніший день - у її День народження. Що ж станеться цього разу?

Форма води

12:25 

Фентезійна мелодрама "Форма води" розповідає про німу працівницю надсекретної воєнної лабораторії, яка закохалася у істоту-амфібію. Казкова притча про кохання не просто показує трагічність таких відносин, але й відтворює параноїдальні настрої "холодної війни" в Америці 1960-х років.

Найвеличніший шоумен

13:45

Фінеас Тейлор Барнум з дитинства і упродовж життя мріяв залишити свій слід в історії людства, а не просто безславно канути у Лету. Але він не міг знайти свою нішу, своє призначення, і усе, чим Фінеас займався - абсолютно не приносило йому ніякої радості.

І, здавалося б, вже на краю відчаю, коли увесь світ повернувся до нього спиною, Фінеас збирає останні сили і вирушає за своєю мрією. Майстер створює неймовірну виставу-сенсацію, грандіозне дійство, що ознаменувало народження світового шоу-бізу.

Свінгери

23:00

“Свінгери” – це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту “Світське життя з Катериною Осадчою”. Усіх персонажів стрічки об'єднує бажання флірту – з партнером на вечорі свінгу чи з випадковим знайомим на балконі. 

Фердинанд

17:30 

Буває іноді така несправедливість в житті: на наймиролюбнішого в світі бика, який з дитинства волів сидіти під деревом і вдихати аромат квітів, а не бігати навколо, стикаючись лобами з іншими одноплемінниками, упав безглуздий жереб долі - його як «найбільш швидкого й дикого екземпляра» помилково обрали для участі в бою биків в Мадриді...


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ковельщині вилучили 4100 літрів спиртного
Наступна новина Власниця «похмурої кішки» відсудила $700 тисяч за порушення авторських прав
Останні новини
Схожі новини