На Ковельщині змагалися мотокросмени. ФОТО

На Ковельщині змагалися мотокросмени. ФОТО

Понад 60 спортсменів із різних міст України випробовували місцеву трасу та змагалися за титул найкращого на ковельському етапі чемпіонату України, відкритому кубку Ковеля серед аматорів та ветеранів.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

«Мотоциклетний спорт у Ковелі отримав друге дихання, адже тепер цим видом у нас займається новий голова федерації Владислав Голечко. Він має хорошу підтримку від голови Волинської федерації Ігоря Узналі. Ці люди віддані мотоспорту, який має досить серйозні традиції в місті. Спортсменам бажаю чесної боротьби, а усім нам – спільної Перемоги над ворогом», – сказав під час відкриття міський голова Ігор Чайка.

Дмитро Лук’янчук приїхав із Здолбунова усією родиною. Він, його десятирічна донечка Мілана, сини – семирічний Женя і шестирічний Денис – усі учасники змагань. Кажуть, що дуже люблять цей спорт. Мама Марія їх підтримує і теж подорожує разом із ними.

«Траса тут крута, хороший ґрунт, усе добре підготовлене. Ми поїздили і бачили різні, ковельська – європейського рівня» – каже найстарший в родині мотокросмен.

На думку юних учасників із Рівного – Арсена і Давида – у Ковелі складна дистанція, з крутими трамплінами. Втім, все це додає техніки та майстерності.

На мототреку урочища Люблинець змагалися спортсмени у класах 50 см, 65-85 см, аматори, МХ1/МХ2, OPEN, ветерани, квадроцикли.

Читайте також: На Волині стартували Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках й каное


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росіяни вручають повістки на окупованих територіях України
Наступна новина Минулого тижня на Волині виникло 12 пожеж
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні